Cookies en privacybeleid

Inleiding, vragen over dit cookie- en privacybeleid en klachten 

Bij Nakedcph.com zorgen wij ervoor dat je privacy wordt beschermd bij het gebruik van onze diensten, wat betekent dat alle klantinformatie die aan NAKED wordt verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld.

Dit cookie- en privacybeleid beschrijft hoe NAKED je persoonsgegevens verzamelt en gebruikt wanneer je gebruik maakt van onze diensten op onze website www.nakedcph.com met inbegrip van de persoonsgegevens die wij verzamelen wanneer je de website bezoekt.

Indien je vragen hebt in verband met dit beleid, klachten of opmerkingen over de verwerking van je persoonsgegevens in het algemeen, neem dan contact op met [email protected]

Je kan een klacht indienen bij het Danish Data Protection Agency over de verwerking van je persoonsgegevens door Naked. De contactgegevens van het Danish Data Protection Agency zijn:

Danish Data Protection Agency (in Danish Datatilsynet)
Borgergade 28, 5
1300, København K
Telefoonnummer: +45 33 19 32 00
E-mail adres: [email protected]
Website: www.datatilsynet.dk

Blijf op de hoogte van eventuele wijzigingen in dit beleid door deze pagina te bezoeken.

Verzameling van je persoonlijke gegevens

NAKED verzamelt je persoonsgegevens wanneer:
• je aanvaardt het gebruik van cookies op de website zoals hieronder verder beschreven,
• wanneer je een account aanmaakt op onze website,
• wanneer je een bestelling indient zonder een account aan te maken, en
• wanneer je anderszins in contact bent met NAKED, bijvoorbeeld via e-mailcorrespondentie.

Categorieën van persoonsgegevens die over jou worden verwerkt

In verband met het bovenstaande verwerken wij de volgende persoonsgegevens over jou:

Bij een bezoek aan de website
• Je IP-adres, informatie over het gekozen besturingssysteem op je computer, je mobiele toestel, de gekozen internetbrowser en je online activiteiten op de website.

Wanneer je een account aanmaakt en/of een bestelling plaatst  
• Gewone persoonsgegevens: je contactgegevens, waaronder je naam, geboortedatum, e-mailadres, telefoonnummer, je postadres, bank- en betalingsgegevens, informatie over je bestellingen, retourzendingen en levering van de gekochte goederen, enz.
• Bijzondere categorieën van persoonsgegevens ("gevoelige persoonsgegevens"): NAKED verwerkt geen gevoelige persoonsgegevens over jou.

Als je je abonneert op onze nieuwsbrief, verwerken wij je e-mailadres om je onze nieuwsbrief te sturen.

Het doel van de verwerking van persoonsgegevens over jou

NAKED verwerkt je persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

• Om je Naked account aan te maken en te beheren
• Om je bestellingen en retourzendingen te verwerken  
• Om contact met je op te nemen in geval van problemen met je bestelling of levering
• Om nieuwsbrieven te versturen (indien je je hebt ingeschreven)
• Om je winkelwagen op te slaan en een herinnering te sturen voor onafgemaakte winkelwagens (als je een account hebt en ingelogd bent)
• Om de winnaars van loterijen, die online worden georganiseerd, op de hoogte te brengen (als je hebt deelgenomen)
• Om statistieken te analyseren en op te stellen, om je winkelervaring te verbeteren
• Om fraude of misbruik van onze diensten te voorkomen
• Om te antwoorden op vragen per e-mail

De rechtsgrondslag voor de verwerking van je persoonsgegevens

NAKED verwerkt de gewone persoonsgegevens van jou om een overeenkomst met jou na te komen of om een gerechtvaardigd belang na te streven, behalve wanneer een dergelijk belang geacht wordt zwaarder te wegen dan jouw belangen of fundamentele rechten en vrijheden. Legitieme belangen voor NAKED kunnen zijn wanneer het doel is verbeteringen aan de website, onze diensten, onderzoeken in verband met je aanvraag, enz.

Ontvangers van je persoonlijke gegevens

Bepaalde ontvangers verwerken persoonsgegevens in opdracht van NAKED. Dergelijke gegevensverwerkers mogen je persoonsgegevens alleen verwerken in overeenstemming met de instructies van NAKED; d.w.z. dat deze gegevensverwerkers je persoonsgegevens niet voor hun eigen doeleinden mogen verwerken. Voor zover NAKED je persoonsgegevens bekendmaakt of doorgeeft aan derden, zal een dergelijke bekendmaking of doorgifte alleen plaatsvinden als dit in overeenstemming is met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming. Hiervoor kan dus je voorafgaande toestemming nodig zijn.

Doorgifte van je persoonsgegevens aan een derde land (buiten de EU/EER)

NAKED geeft je persoonsgegevens niet door aan derde landen buiten de EU/EER.

Opslag van je persoonlijke gegevens

NAKED verwerkt je persoonsgegevens zo lang als nodig is, ook tijdens de behandeling van je aanvraag. Verdere opslag kan plaatsvinden indien dit noodzakelijk wordt geacht voor documentatiedoeleinden. Informatie over je online gedrag die via cookies wordt verzameld, wordt gedurende een periode van 30 dagen bewaard.

In sommige gevallen kunnen wij de gegevens langer bewaren indien dit noodzakelijk is om te voldoen aan wettelijke vereisten of om de wettelijke belangen van NAKED te vrijwaren.

Het gebruik van cookies op de website

Wanneer je de website bezoekt, accepteer je dat NAKED cookies gebruikt om je klantervaring op de website te verbeteren.

De definitie van een cookie
Een cookie is een tekstbestand dat door een webpage-server op je harde schijf wordt geplaatst. Cookies bevatten informatie die later kan worden gelezen door een webserver op het domein dat de specifieke cookie aan jou heeft verstrekt; m.a.w. de website onthoudt jou, de volgende keer dat je hem bezoekt. Cookies kunnen niet worden gebruikt om programma's uit te voeren of virussen naar je computer te sturen.

De doeleinden van het gebruik van cookies
Het hoofddoel van het gebruik van cookies is dat uw instellingen en andere informatie op de computer worden opgeslagen. Zo bespaar je tijd, omdat je bij een volgend bezoek aan de website in kwestie niet dezelfde informatie opnieuw hoeft in te voeren.

De informatie die wij verzamelen door het gebruik van de cookies is onder andere het aantal kliks dat je hebt gemaakt via de website, het bijhouden van de items die je in je winkelwagentje hebt gelegd, of je de Website eerder hebt bezocht, en om ons te helpen bepalen of je via een bepaalde link of advertentiebanner naar de website bent gekomen.

Wij gebruiken ze om de gebruikerservaring van onze individuele klanten te verbeteren en een meer gepersonaliseerde site te creëren. Wij gebruiken cookies voor sitefunctionaliteiten, waarmee je op onze site kunt navigeren en verschillende functies kunt gebruiken. Site analytics, waarmee we kunnen meten en analyseren hoe onze klanten onze website gebruiken, om de gebruikerservaring te verbeteren. Klantvoorkeuren, wat betekent dat je voorkeuren (bijvoorbeeld taal, account en locatie) worden onthouden. Targeting en reclame, die worden gebruikt om relevante en gepersonaliseerde advertenties aan jou te leveren.

Google Analytics 
Door het gebruik van Google Analytics gebruiken wij ook cookies om statistieken over het gebruik van de website bij te houden. Zo krijgen wij bijvoorbeeld informatie over welke browser onze bezoekers gebruiken, welke pagina's het meest worden bezocht en hoe lang onze bezoekers op de website blijven. Google verzamelt de statistieken en plaatst namens NAKED het hierboven genoemde tekstbestand op je computer. Wij gebruiken de informatie om een overzicht te krijgen van hoe de website wordt gebruikt, zodat wij de gebruikerservaring op de website voortdurend kunnen verbeteren.

Verwijdering van cookies 
Als je niet wilt dat NAKED de hierboven genoemde persoonsgegevens over je verzamelt en opslaat, kun je cookies verwijderen in de instellingen van je internetbrowser. Merk echter op dat de methode om cookies te weigeren verschilt afhankelijk van welke internetbrowser je gebruikt. Selecteer hieronder je internetbrowser en lees vervolgens hoe je cookies van je computer verwijdert.
• Hoe kun je cookies verwijderen en blokkeren met Firefox
• Hoe kun je cookies verwijderen en blokkeren met Chrome
• Hoe kun je cookies verwijderen en blokkeren met Internet Explorer 7, 8 en 9.

Je rechten als betrokkene

NAKED heeft passende technische en organisatorische maatregelen overwogen en uitgevoerd om je persoonsgegevens te beschermen en je rechten als betrokkene te waarborgen.

Als betrokkene heb je het recht op toegang tot de persoonsgegevens die NAKED over je verwerkt. Daarnaast heb je het recht op correctie, verwijdering (het "recht om vergeten te worden") of beperking van de persoonsgegevens die NAKED over je verwerkt. Je hebt ook het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens.

Onder specifieke omstandigheden heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Wanneer de verwerking is gebaseerd op een toestemming of een contract met jou en de verwerking wordt uitgevoerd met geautomatiseerde middelen, heb je het recht om de persoonsgegevens die op jouw betrekking hebben te ontvangen in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machine-leesbaar formaat indien technisch mogelijk, heb je het recht om deze persoonsgegevens zonder belemmering van NAKED.

Als algemene regel heb je het recht niet te worden onderworpen aan een besluit dat uitsluitend is gebaseerd op geautomatiseerde verwerking, met inbegrip van profilering, die rechtsgevolgen voor jou heeft of die jou op vergelijkbare wijze aanzienlijk treft. Dit is niet van toepassing indien onder meer geautomatiseerde besluitvorming en profilering noodzakelijk is voor het aangaan of uitvoeren van een overeenkomst tussen jou en NAKED.

Indien de verwerking van je persoonsgegevens is gebaseerd op je toestemming, kun je je toestemming te allen tijde intrekken. Dit heeft geen gevolgen voor de verwerking van je persoonsgegevens door NAKED vóór de intrekking van je toestemming.

Het Deense bureau voor gegevensbescherming heeft een richtsnoer uitgebracht over de rechten van de betrokkenen. Als je meer wilt lezen over je rechten, klik dan hier. Let op: de richtlijn is in het Deens.

Wijzigingen in dit beleid

Dit Beleid zal regelmatig worden bijgewerkt en indien nodig als gevolg van wijzigingen in de toepasselijke wetgeving. Het Beleid zal altijd informatie bevatten over de ingangsdatum van de meest recente versie. Voor zover de wijzigingen van het Beleid als materieel en significant worden beschouwd, zal je hier uitdrukkelijk van op de hoogte worden gebracht, bijvoorbeeld op de website van NAKED.

De ingangsdatum van de recente update van dit beleid

10 juli 2018.

***

Toestemmingstekst voor het gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om te functioneren, voor het meten van het verkeer en het optimaliseren van de inhoud van de pagina's, evenals met het doel om de marketing van onze producten op je behoeften af te stemmen. Door onze website te gebruiken, en ons deze toestemming te geven, stem je in met het gebruik van de cookies voor deze doeleinden. Je kunt meer lezen over de cookies, inclusief hoe je ze kunt verwijderen, in ons Beleid.

Laden...