Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion, spørgsmål til denne cookie- og privatlivpolitik og klager

Hos nakedcph.com forsikrer vi dig om at dit privatliv er beskyttet når du benytter dig af vores services, hvilket betyder at al kundeinformation oplyst til NAKED Copenhagen behandles fortroligt.

Denne cookie- og privatlivspolitik beskriver hvordan NAKED Copenhagen samler og bruger din personlige information, når du bruger vores services via vores hjemmeside www.nakedcph.com, inklusive den personlige data vi indsamler når du besøger hjemmesiden.

Hvis du generelt har nogle spørgsmål i forhold til denne politik, klager eller kommentarer omkring behandlingen af dine personlige data, så kontakt os venligst på [email protected]

Du kan sende en klage til Datatilsynet vedrørende NAKED Copenhagen behandling af dine personlige data. Kontaktinformationen til Datatilsynet:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300, København K
Telefon: +45 33 19 32 00
Email: [email protected]
Website: www.datatilsynet.dk

Hold dig venligst opdateret angående ændringer i denne politik ved at besøge vores side.

Indsamling af dine personlige data

NAKED Copenhagen indsamler dine personlige data når:
• Du accepterer brugen af cookies på hjemmesiden som beskrevet i nedenstående,
• når du opretter en konto på vores hjemmeside,
• når du placerer en ordre uden at have oprettet en konto og
• når du ellers er i kontakt med NAKED Copenhagen, for eksempel via e-mail korrespondancer.

Kategorier af personlig data behandlet om dig

I forbindelse med ovenstående behandler vi den følgende personlige data om dig:

Når du besøger hjemmesiden
• Din IP-adresse, information om det valgte operationssystem på din computer, din mobil tlf., valgte internetbrowser og dine online aktiviteter på hjemmesiden.

Når du opretter en konto og/eller placerer en ordre
• Almindelige personlige data: din kontaktinformation, inklusiv dit navn, fødselsdag, e-mail adresse, telefonnummer, dit postnummer og betalingsinformation, information på dine ordrer, returer og levering af de bestilte varer, etc.
• Specielle kategorier af personlig data (”følsomme personoplysninger”): NAKED Copenhagen behandler ikke følsomme personoplysninger omkring dig.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsmail, behandler vi din email adresse for at kunne sende dig vores nyhedsmail.

Hensigten med at behandle persondata omkring dig

NAKED Copenhagen behandler din persondata af følgende grunde:

• For at oprette samt styre din NAKED Copenhagen konto
• For at behandle dine ordrer samt returer • For at kontakte dig i det tilfælde af at der er problemer med din ordre eller levering • For at sende nyhedsmail (hvis du har tilmeldt dig)
• For at analysere og lave statistikker som kan hjælpe os til at gøre din shoppingoplevelse bedre
• For at kontakte vindere af raffles, som er arrangeret online (hvis du har deltaget i en af vores raffles)
• For at analysere og lave statistik, for at gøre din shopping oplevelse bedre
• For at forhindre svindel eller misbrug af vores services
• For at besvare e-mail forespørgsler

Det lovlige aspekt for behandlingen af dine personlige data

NAKED Copenhagen behandler dine almindelige persondata om dig for at kunne opfylde en aftale med dig eller for at forfølge en legitim interesse, undtagen ved tilfælde hvor sådanne interesser overskrives af dine interesser eller fundamentale rettigheder og friheder. Legitime interesser for NAKED Copenhagen kan være når formålet er at forbedre vores hjemmeside, vores services, eller hvor der skal foretages undersøgelser i forbindelse med din forespørgsel, etc.

Modtagerne af dine personlige data

Bestemte modtagere behandler persondata på vegne af NAKED Copenhagen. Sådanne data behandlere må kun behandle dine persondata i overensstemmelse med de instruktioner som er udstedt af NAKED Copenhagen; for eksempel er det ikke tilladt for disse data behandlere at behandle dine data til deres egne formål.I tilfældet af at NAKED Copenhagen videregiver eller overfører dine personlige data til en tredjepart, skal sådanne videregivesler eller overførelser kun finde sted hvis det er i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslov. Hvilket måske derfor vil kræve din accept.

Overførsel af dine personlige data til et tredjeland (udenfor EU/EEA)

NAKED Copenhagen overfører ikke personlig data til tredjelande udenfore EU/EEA.

Lagring af din persondata

NAKED Copenhagen behandler dine persondata så længe det er nødvendigt, inklusiv når vi behandler din forespørgsel. Yderligere lagring kan finde sted, hvis det er bestemt, at det er nødvendigt for dokumentationsgrunde. Information omkring dine online vaner/opførsel samlet gennem cookies gemmes i 30 dage.

I nogle tilfælde lagrer vi måske dataen i længere tid, hvis nødvendigt, for at opfylde lovmæssige krav eller for at værne om NAKED Copenhagen’s juridiske interesser.

Brugen af cookies på hjemmesiden

Når du besøger hjemmesiden, accepterer du at NAKED Copenhagen bruger cookies til at forbedre din kundeoplevelse på hjemmesiden.

Definitionen af en Cookie
En cookie er en tekstfil der placeres på din harddisk ved hjælp af en webside-server. Cookies indeholder oplysninger, som senere kan læses af en webserver på det domæne, der har udstedt den specifikke cookie til dig; dvs. Webstedet husker dig næste gang du besøger det. Cookies kan ikke bruges til at køre programmer eller sende virusser til din computer.

Formålet med brugen af cookies
Det primære formål med brugen af cookies er at dine indstillinger og andre oplysninger gemmes på din computer. Således sparer du tid, da du ikke behøver at indsende de samme oplysninger næste gang du besøger det pågældende websted.

De oplysninger vi indsamler ved brug af cookies er blandt andet, antallet af klik du har foretaget via hjemmesiden, holde styr på de varer som du har lagt i din indkøbskurv, hvis du tidligere har besøgt webstedet, og for at hjælpe os med at bestemme om du kom til webstedet fra et bestemt link eller reklamebanner.

Vi bruger det til at forbedre vores individuelle kunders brugeroplevelse og opretter en mere parsoneliseret hjemmeside. Vi bruger cookies til funktionaliteter på hjemmesiden, som giver dig mulighed for at navigere på vores hjemmeside samt bruge flere funktioner. Hjemmesideanalyser, som giver os mulighed for at måle og analysere, hvordan vores kunder bruger vores websted for, at forbedre brugeroplevelsen. Kundepræferencer, hvilket betyder at dine præferencer (f.eks. sprog, konto og placering) vil blive husket. Målretning og reklame, der bruges til at levere relevante og parsoneliserede reklamer for dig.

Google Analytics 
Gennem brugen af Google Analytics, bruger vi også cookies til at spore statistikker om brugen af hjemmesiden. For eksempel får vi information om, hvilken browser vores besøgende bruger, hvilke sider der besøges mest og hvor længe vores besøgende bliver på hjemmesiden. Google indsamler statistikkerne og indsætter den ovennævnte tekstfil på din computer på vegne af NAKED Copenhagen. Vi bruger informationerne til at få et overblik over hvordan hjemmesiden bruges, så vi kontinuerligt kan forbedre din brugeroplevelse på hjemmesiden.

Fjernelse af cookies
Hvis du ikke ønsker at NAKED Copenhagen skal indsamle og gemme ovennævnte personlige data om dig, kan du slette cookies i indstillingerne fra din internetbrowser. Bemærk dog at metoden til at afvise cookies er forskellige afhængigt af hvilken internetbrowser du bruger. Vælg din internetbrowser nedenfor og læs derefter hvordan du sletter cookies fra din computer.
• Sådan slettes og blokeres cookies med Firefox
• Sådan slettes og blokeres cookies med Chrome
• Sådan slettes og blokeres cookies med Internet Explorer 7, 8 og 9.

Dine rettigheder som registreret bruger

NAKED Copenhagen har overvejet og implementeret passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personlige data og sikre dine rettigheder som registreret bruger. Som registreret bruger har du ret til at have adgang til de personlige data som NAKED Copenhagen behandler. Endvidere har du ret til rettelse, sletning (”retten til at blive glemt”) eller begrænsning af de personlige data som NAKED Copenhagen behandler om dig. Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personlige data.

Under specifikke omstændigheder har du ret til dataportabilitet. Hvor behandlingen er baseret på et samtykke eller en kontrakt med dig og hvor behandlingen udføres på en automatiseret måde, du har retten til at modtage de personlige data der vedrører dig, i et struktureret, ofte brugt og maskinlæsbart format, hvis det er teknisk muligt, du har retten til at overføre disse personlige data til en tredjepart uden hindring fra NAKED Copenhagen.

Som hovedregel har du ret til ikke at blive underlagt en beslutning, der udelukkende er baseret på en automatiseret behandling, herunder profilering, der giver retsvirkninger vedrørende dig eller på lignende måde påvirker dig væsentligt. Dette gælder ikke, hvis det er nødvendigt med en automatiseret beslutningstagning samt profilering for at indgå eller udføre en kontrakt mellem dig og NAKED Copenhagen.

Hvis behandling af dine personlige data er baseret på dit samtykke, kan du til en hver tid trække dit samtykke tilbage. Bemærk at dette ikke påvirker NAKED Copenhagen's behandling af dine personlige data, før du trækker dit samtykke tilbage.

Datatilsynet har udstedt en retningslinje for den registrerede brugers rettigheder. Hvis du vil læse mere om dine rettigheder, skal du klikke her. Bemærk at retningslinjen er på dansk.

Ændringer af denne politik

Denne politik opdateres regelmæssigt og når det er nødvendigt i forhold til ændringer i den gældende lovgivning. Politikken vil altid indeholde oplysninger om ikrafttrædelsesdatoen for den seneste version. I det omfang ændringerne af politikken betragtes som væsentlige og betydningsfulde, vil du blive informeret udtrykkeligt herom, f.eks. på NAKED Copenhagen's webshop.

Ikrafttrædelsesdatoen for den nylige opdatering af denne politik er

10. Juli, 2018

***

Samtykke tekst til brugen af cookies

Dette websted bruger cookies for at fungere, til måling af trafik og optimering af sideindhold samt til det formål at målrette markedsføringen af vores produkter til dine behov. Ved at bruge vores websted og give os dette samtykke, accepterer du brugen af cookies til disse formål. Du kan læse mere om cookies, også hvordan du fjerner dem, i vores politik.

Loading...